Jelena Karleusha dhe Dushko po divorcohen: Kush do ta ketë kujdestarinë e fëmijëve?

Duuko Toshii / / Jelena Karleushaa / Facebook
Duuko Toshii / / Jelena Karleushaa / Facebook

Këngëtari Jelena Karleuшаa dhe futbollisti Dusko Tosiç ata po divorcohen pas 14 vitesh martesë. Karleusha është bërë e ditur në profilin e saj në Instagram me një deklaratë zyrtare, të cilën ua përcjellim të plotë.

“Unë dhe Dushko ramë dakord që pas 14 vitesh t’i japim fund martesës me marrëveshje të përbashkët. Fatkeqësisht, Dushko nuk e sheh më veten si pjesë e familjes sonë. Çështjet ligjore teknike do të zgjidhen kontraktualisht në periudhën e ardhshme. Në këtë kohë të vështirë për familjen dhe fëmijët tanë, nuk do të kërkoj mirëkuptim nga media sepse është e kotë. Nuk pres as humanizëm as mirëkuptim nga publiku, vetëm një shaka dhe një justifikim për jetën tonë që jam mësuar... kështu që hajde”, ka shkruar Karleusha.

“I mbijetova gjithçkaje, ndaj do t’i mbijetoj edhe kësaj. Jeta Vazhdon. Për të parandaluar mbishkrimet e pasakta, e gjithë pasuria bashkëshortore u transferohet fëmijëve tanë, kujdestaria e fëmijëve tanë më takon mua. Çdo gënjeshtër e shkruar do të rezultojë në një padi, si dhe qëllimi i saj. Nuk do të bëj më reklamë në këtë mënyrë”, shtoi ajo.

Jelena dhe Dushko kishin dy fëmijë në martesë - vajzat Athena dhe Nika.

Video e ditës