Të sëmurët dhe të sëmurët mund të regjistrohen për të votuar në zgjedhjet presidenciale deri në mesnatë

Zgjedhjet / Foto: “Shtypi i Lirë” – Dragan Mitreski

Njerëzit e dobët dhe të sëmurë mund të regjistrohen për të votuar në zgjedhjet presidenciale të planifikuara për 24 prill deri në mesnatë.

- Zgjedhësi i cili nuk ka mundësi të votojë në vendvotim (person i pafuqishëm ose i sëmurë) dhe dëshiron të votojë për këtë duhet ta njoftojë KKZ-në jo më vonë se 7 ditë para ditës së caktuar për votim, 16 prill ora 24:00, e shënuar në orarin e Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve.

KSHZ-ja informon se personat e paaftë apo të sëmurë votojnë në shtëpitë e tyre një ditë para ditës së caktuar për mbajtjen e zgjedhjeve.

- Këtë votim e bën këshilli zgjedhor përgjegjës për realizimin e votimit për vendvotimin ku bëjnë pjesë këta persona, më 23 prill (e martë), është shënuar në procesverbal të KSHZ-së.

Fushata për zgjedhjet presidenciale përfundon në mesnatën e 22 prillit.

I dashur lexues,

Qasja jonë në përmbajtjen e internetit është falas, sepse ne besojmë në barazinë në informacion, pavarësisht nëse dikush mund të paguajë apo jo. Prandaj, për të vazhduar punën tonë, kërkojmë mbështetjen e komunitetit tonë të lexuesve duke e mbështetur financiarisht Shtypin e Lirë. Bëhuni anëtar i Sloboden Pechat për të ndihmuar objektet që do të na mundësojnë të ofrojmë informacion afatgjatë dhe cilësor dhe Së bashku të sigurojmë një zë të lirë dhe të pavarur që do të jetë GJITHMONË NË ANËN E POPULLIT.

MBËSHTETNI NJË SHTYP TË LIRË.
ME SHUME FILLESTARE 60 DENARË

Video e ditës