Një version i ri i "MyDDV" është lëshuar, i përditësuar me limitin e ri

Foto: MIA

Aplikimi është rakorduar "TVSH-ja ime", në përputhje me ndryshimet dhe plotësimet në Ligjin për kthimin e një pjese të tatimit mbi vlerën e shtuar për personat fizik. Ndryshimet parashikojnë pagesën maksimale prej 2.100 denarë për shfrytëzues për llogaritë e skanuara fiskale në tremujorin e parë të këtij viti, e cila do të zbatohet në maj.

Administrata e të Ardhurave Publike bën me dije se përdoruesit mund ta shkarkojnë versionin e ri të aplikacionit nga “Playstore”, “Applestore” apo “Appgallery”.

Ndryshimet janë tashmë të dukshme në aplikacionin MyDDV në versionin 2.1.6. - thuhet në deklaratë.

IRS shton se që nga futja e kësaj mase qytetarëve u janë kthyer afro gjashtë miliardë denarë. Paraprakisht, pagesa maksimale për faturat e skanuara për çdo tremujor ishte 1.800 denarë.

I dashur lexues,

Qasja jonë në përmbajtjen e internetit është falas, sepse ne besojmë në barazinë në informacion, pavarësisht nëse dikush mund të paguajë apo jo. Prandaj, për të vazhduar punën tonë, kërkojmë mbështetjen e komunitetit tonë të lexuesve duke e mbështetur financiarisht Shtypin e Lirë. Bëhuni anëtar i Sloboden Pechat për të ndihmuar objektet që do të na mundësojnë të ofrojmë informacion afatgjatë dhe cilësor dhe Së bashku të sigurojmë një zë të lirë dhe të pavarur që do të jetë GJITHMONË NË ANËN E POPULLIT.

MBËSHTETNI NJË SHTYP TË LIRË.
ME SHUME FILLESTARE 60 DENARË

Video e ditës