Zgjedhja e një shije akulloreje zgjedh karakterin tuaj: Cili është i juaji?

Profimedia

Edhe aroma e akullores që ju pëlqen më shumë tregon diçka për karakterin tuaj. Nuk është e njëjta gjë, ka një ndryshim mes njerëzve që zgjedhin vaniljen dhe çokollatën…

Cokollate
Jeni një zonjë flirtuese, joshëse, e gjallë dhe simpatike. Shpesh ju kanë zili për pamjen dhe inteligjencën tuaj. Përveç kësaj, ata shpesh duan të jenë si ju. Jeni të talentuar me një talent të rrallë që shumica mund vetëm ta ëndërrojnë. Megjithatë, shpesh jeni sylesh, por dëshironi që jeta juaj të jetë e mbushur me një dozë drame.

Vanilje
Ju dëshironi një rutinë, një jetë të thjeshtë dhe të qetë pa shumë situata emocionuese të papritura që nuk mund t'i parashikoni. Disa mund ta përshkruajnë jetën tuaj si të mërzitshme, por ju thjesht dini të shijoni gjërat e vogla dhe kënaqësitë e vogla.

Shije frutash
Ju jeni një person tolerant, i kujdesshëm dhe besnik. Ju keni aftësinë për të menduar logjikisht në çdo situatë. Duke qenë se jeni tolerant ndaj të tjerëve, prisni që të tjerët të jenë tolerantë ndaj jush. Motoja juaj e jetës është "jeto dhe lëre të jetojë". Në fakt, nuk ka rëndësi se çfarë mendojnë të tjerët për ju, sepse ju jeni pajtuar me vendimet tuaja të jetës.

Strachatella
Ju jeni një person i vendosur dhe i qëndrueshëm që nuk heq dorë nga parimet dhe besimet e tij. Kërkoni shumë nga vetja, por edhe nga të tjerët dhe nuk jeni kurrë plotësisht të kënaqur. Jeni zgjedhës, por të paktën e dini se çfarë dëshironi. Megjithatë, nuk do të ishte e kotë të relaksoheni ndonjëherë, të jeni më spontan, të kënaqeni dhe të shpërbleheni për përpjekjet tuaja.

Fëstëk
Jeni të stolisur me sofistikim dhe sjellje të shkëlqyera. Jeni gjithmonë galant, të sjellshëm dhe fjalori juaj i pasur i bën përshtypje kujtdo me të cilin flisni. Nuk është e pazakontë të shohësh një dashnor të fëstëkut në plazh me një kapele të madhe me buzë, sepse dëshiron elegancë dhe stil femëror.

Akullore me feta ëmbëlsira çaji
Ju pëlqen të lexoni dhe ndoshta keni shumë libra në shtëpi. Me një libër në dorë, ju jeni vetëm. Ushqimi juaj i preferuar mendor është thithja e njohurive të reja dhe zgjerimi i horizontit tuaj.

Lajthia ose arra
Ju jeni një person besnik, i ndershëm, i ndërgjegjshëm dhe i denjë. Ju keni standarde të larta kur bëhet fjalë për atë që është e drejtë dhe çfarë është e gabuar. Gjithmonë keni frikë se mos lëndoni ndjenjat e të tjerëve.

Video e ditës