Inspektorët e qendrës hoqën një objekt me xham të instaluar pa leje

Foto: Komuna e Qendrës

Shërbimet inspektuese të Komunës Qendër kanë hequr sot një objekt me xham në tokë shtetërore që nuk ka leje për vendosjen e objekteve të përkohshme. Siç informojnë nga Qendra, bëhet fjalë për një objekt në rrugën Zeleznička.

Kryetari Goran Gerasimovski thotë se të gjithë në komunë duhet të respektojnë rregulloret ligjore.

Të gjitha ndërtesat, shtesat, tarracat, platformat e vendosura në mënyrë të egër pa miratim do të hiqen. U bëj thirrje qytetarëve që të mos i shpenzojnë paratë e tyre për investime që do të hiqen në kurriz të tyre në të ardhmen. Sot po hiqet ky objekt i cili ka përmasa 3.80 x 2.20 metra, si dhe objekte të tjera të ndërtuara pa leje si platforma prej druri dhe mbulesa prej çeliku në rrugën Crvena Voda nr. 4 në afërsi të “Broz Kafe”, një derë metalike në rrugën Majakovskivo Debar Maalo që ishte vendosur në tokë shtetërore, theksoi Gerasimovski.

Për ditën e nesërme ai bëri të ditur se shërbimet e inspektimit do të kryejnë heqjen e një objekti ndihmës – garazhit në rrugën “Kay 13 Noemvri”, si dhe shtimin e një tarrace dhe një dere metalike në rrugën “Debarca”.

Qendra pohon se shërbimet inspektuese komunale do të vazhdojnë me zbatimin e kontrolleve të shpeshta inspektuese me qëllim respektimin e ligjeve dhe zgjidhjen e problemeve të qytetarëve.

I dashur lexues,

Qasja jonë në përmbajtjen e internetit është falas, sepse ne besojmë në barazinë në informacion, pavarësisht nëse dikush mund të paguajë apo jo. Prandaj, për të vazhduar punën tonë, kërkojmë mbështetjen e komunitetit tonë të lexuesve duke e mbështetur financiarisht Shtypin e Lirë. Bëhuni anëtar i Sloboden Pechat për të ndihmuar objektet që do të na mundësojnë të ofrojmë informacion afatgjatë dhe cilësor dhe Së bashku të sigurojmë një zë të lirë dhe të pavarur që do të jetë GJITHMONË NË ANËN E POPULLIT.

MBËSHTETNI NJË SHTYP TË LIRË.
ME SHUME FILLESTARE 60 DENARË

Video e ditës