Në memoriam: Vdiq gazetari Venko Krichevsky

Pas një sëmundjeje të shkurtër dhe të rëndë, gazetari dhe redaktori shumëvjeçar ndërroi jetë Venko Krichevsky, i lindur në vitin 1957.

Krichevsky e kaloi pjesën më të madhe të karrierës së tij në gazetën e përditshme "Vecher", si dhe ka punuar edhe për disa gazeta dhe revista të tjera.

Varrimi do të bëhet nesër në ora 11:XNUMX në varrezat e qytetit të Butelit në Shkup.

 

 

Video e ditës