Transportuesit privatë u kanë transferuar vetëm 5.000 denarë të hënën gjatë protestës para JSP-së.

Foto: Shtypi i Lirë - Dragan Mitreski

Të hënën, transportuesit privatë paralajmërojnë protestë para selisë së JSP Shkup në Avtokomanda, njoftuan ata. Telma.

Sipas informacioneve të Thelmës, ata do të protestojnë para ndërtesës administrative të kompanisë dhe do të kërkojnë paratë e tyre, pasi siç thonë ata kanë transferuar vetëm 5.000 mijë denarë.

Qyteti i Shkupit hapi dy konkurse publike për transportuesit privatë të autobusëve, pas ndërprerjes së kontratës me shoqatat e transportuesve privatë. e cila bllokoi qendrën e Shkupit duke kërkuar që Bashkia dhe JSP të paguajnë borxhin prej 1,5 milionë euro.

Por për të dyja, asnjë person i vetëm i interesuar nuk ka aplikuar, raportoi Sloboden Pechat dy javë më parë. Kjo do të thotë se problemet e banorëve të Shkupit me transportin publik të qytetit, të cilin aktualisht JSP e siguron me shumë më pak autobusë se sa i nevojitet qytetit, do të vazhdojnë.

Transportuesit privatë nuk duan të “digjen” sërish: Askush nuk ka aplikuar për shpalljen e dytë publike të Qytetit të Shkupit

I dashur lexues,

Qasja jonë në përmbajtjen e internetit është falas, sepse ne besojmë në barazinë në informacion, pavarësisht nëse dikush mund të paguajë apo jo. Prandaj, për të vazhduar punën tonë, kërkojmë mbështetjen e komunitetit tonë të lexuesve duke e mbështetur financiarisht Shtypin e Lirë. Bëhuni anëtar i Sloboden Pechat për të ndihmuar objektet që do të na mundësojnë të ofrojmë informacion afatgjatë dhe cilësor dhe Së bashku të sigurojmë një zë të lirë dhe të pavarur që do të jetë GJITHMONË NË ANËN E POPULLIT.

MBËSHTETNI NJË SHTYP TË LIRË.
ME SHUME FILLESTARE 60 DENARË

Video e ditës