Ikonomou hedh poshtë skenarët për zgjedhje të parakohshme në Greqi

Ikonomu / Foto: MPB

Zëdhënësi i qeverisë greke Janis Ikonomou Ai në konferencën e sotme të rregullt për media ka hedhur poshtë edhe njëherë skenarët për zgjedhje të parakohshme parlamentare në vend, duke komentuar se zgjedhjet do të jenë vitin e ardhshëm, pra kur të përfundojë mandati katërvjeçar i Qeverisë.

Ditët e fundit në mediat greke janë rishfaqur skenarët për zgjedhje të mundshme të parakohshme në vend në shtator apo tetor, ndërsa sot po shtohen shkrimet për një riorganizim të mundshëm të Qeverisë në ditët në vijim.

-Zgjedhjet do të jenë në vitin 2023. Gjithçka tjetër janë skenarë që nuk kanë asnjë kontakt me realitetin. Qeveria është e përkushtuar në punën e saj. E njëjta gjë vlen edhe për zgjedhjet e parakohshme, kjo vlen edhe për rindërtimin. Ne shikojmë punën tonë. Çdo ditë duhet të japim rezultate dhe të qëndrojmë në krah të qytetarëve, të punojmë për vendin dhe shoqërinë”, tha Ikonomu.

Video e ditës