“City parking” i bën shërbimet më të lira, ja çmimet e reja

Parking në qytet / Foto: MPB

Bordi Drejtues i Ndërmarrjes Publike të Shkupit "Parkim i qytetit“Sot morëm një vendim për uljen e çmimit të parkimit në qytet nga 1 marsi. Me këtë realizohet një nga premtimet kryesore të kryesisë së re për qytetarët e Shkupit, thonë nga Qyteti i Shkupit.

Ky vendim parasheh ulje të çmimeve të shërbimeve të NP “Parking në qytet”, me të cilin çmimi për parkim në parking zonal, në zonën A0 nga 100 ulet në 75 denarë, në zonën A nga 50 ulet në 40 denarë. “Në zonën B nga 40 në 30 denarë, ndërsa në zonën C dhe D parkimi nga 30 në 25 denarë për 1 orë”, thonë nga “City Parking”.

Video e ditës