Gjokovic ose Zverev: Wilander me një parashikim për gjysmëfinalet epike të "US Open"

Gjermanisht Zverev pritet të jetë një sfidë e vërtetë për raketën e parë botërore ковиokovi / / Foto: EPA-EFE / DEAN LEWINS

Dikur tenisti më i mirë në botë, Mats Wilander, dhe tani një konsulent profesionist për "Eurosport", Njoftoi gjysmëfinalen e" US Open ", në të cilën Novak Gjokovic do të luajë kundër Aleksandar Zverev.

- Alex luan mirë, e ndoqa gjatë gjithë karrierës së tij, e pashë kur fitoi në 02 Arena, dhe tani ai tregon se është shumë i mirë për shumë djem, ai shërben ashpër dhe është fizikisht i fortë, lëviz mirë, u bë një pak më agresive, kështu që paraqet një kërcënim.

Ai nuk ishte një kërcënim më parë pas dy ose tre goditjeve në këmbim, ai u kthye dhe ishte pasiv, ai nuk është më i tillë. Ky është Zverev i ri, ka një ndryshim të madh në krahasim me vitin e kaluar - tha Wilander për "Eurosport".

Ai beson se ky do të jetë një test shumë më serioz për Zverev pas Lojërave.

- Mund të presim një ndeshje në të cilën Novak do të jetë një "tigër" i plotë, si Jimmy Connors, do të ndezë auditorin.Me Ai do të duhet të kthehet shumë, sepse Zverev godet fort, shërben shumë, do të duhet të tregojë mprehtësi në reflekset dhe të luajë në mbrojtje. Novak do ta kërkojë atë sfidë kundër Zverev, por pastaj mbetet për t’u parë nëse Zverev mund ta ngrejë nivelin e tij në një tjetër, sepse Olimpiada nuk mund të krahasohet me pesë sete.

Turneu i Novak praktikisht nuk filloi deri në këtë çerekfinale, ai është aq i mirë dhe shpreson se do të sfidohet. Unë them gjatë gjithë kohës që koviovi më së shumti do të fitojë turneun, por ka djem që morën pjesë në vetëbesimin dhe aftësinë fizike të Novak - thotë Wilander.

Rekordet që ковиokovi. Stillshtë ende duke ndjekur turnet në Grand Slam

Video e ditës