Gerasimovski: Bashkë me qytetarët do të gjejmë zgjidhje për zhurmën nga kafenetë në Kapistec

Banorët e Kapistec prej vitesh ata kanë një problem serioz me zhurmat nga bar-kafetë. Për këtë kanë njoftuar edhe kryetarin e Komunës Qendër. Goran Gerasimovski në forumin e djeshëm "Së bashku vendosim" e cila u mbajt në OOU "Kiro Gligorov", dhe ai u premtoi se do të përpiqet sinqerisht dhe me përkushtim për zgjidhjen e këtij problemi dhe u bëri thirrje qytetarëve që t'i bashkohen.

 Jam dakord që zgjidhja nuk është të shkruhet vetëm një, dy apo pesë penallti, por zgjidhja qëndron në veprimin e përbashkët. Në periudhën e ardhshme së bashku me ju do të organizojmë një takim të veçantë vetëm për këtë temë dhe me kryetarët e këshillave shtëpiak për të gjetur një zgjidhje të përhershme. Ne e dimë se është një problem i madh prej vitesh. Sipas kredencialeve tona, ne dërgojmë inspektorë dhe shkruajmë gjoba, por padyshim nuk mjafton - tha Gerasimovski.

Në podium, kryebashkiaku iu referua edhe projekteve të realizuara deri më tani në bashki, si punimet infrastrukturore me rrjetin rrugor, këndi i rindërtuar i lojërave për fëmijë, klubi i ri i pensionistëve në Beverly Hills Mall dhe për garazhdi me kapacitet 260 automjete do të ndërtohet në Kapistec.

 Një parking i ri në Kapistec është në proces. Me hulumtimet tona i kemi zbuluar problemet në vendbanime dhe më kritike janë Dibër Maalo, Kapishtec dhe vendbanimi Bunjakovec. Në Kapistec po planifikojmë të nisim garazhin e ri shumëkatësh, do të jetë në rrugën Naroden Front, vazhdim i garazhit të parafabrikuar me kapacitet 260 vende parkimi. Ky është një nga projektet më të shtrenjta dhe kapitale që planifikojmë ta fillojmë deri në fund të vitit dhe ta realizojmë deri në mesin e vitit të ardhshëm - tha Gerasimovski.

Video e ditës