Një shef nga Bogdanci ka pasur mosmarrëveshje pagese me një kompani nga Kvantashki, e kanë detyruar të nënshkruajë fatura për 38.000 mijë euro.

Kvantashki market / Foto: Ismet Osmani / Google Maps

Pronari i një kompanie nga rrethina e Bogdancit është detyruar të nënshkruajë fatura për fatura prej 38.000 euro, pasi ka ardhur për të zgjidhur mosmarrëveshjen për pagesën me një shef nga lagjja Gazi Baba në Shkup, njofton MPB.

“Me datë 04.10.2022 në ora 14.00:45 në Komisariatin e Policisë Gazi Babë, U.S. (1.170.000) nga fshati Selemli, Komuna e Bogdancit, ka raportuar se pas marrëveshjes me B.A., pronar i një kompanie në “Kvantashki Pazar” në Shkup, për të parë dhe tejkaluar keqkuptimet që firmat e tyre kanë në lidhje me pagesën e mallrave, SHBA. ka dalë para zyrës së B.A., i cili po largohej dhe i ka thënë që ta presë në ambientet e kompanisë, ku dy persona e kanë kërcënuar se do të nënshkruajë dy fletë-dërgesë me dy fatura me shuma prej XNUMX denarë secila”, njofton Ministria e Brendshme.

Po merren masa për zbardhjen e çështjes.

Video e ditës