GALERIA| Mbrojtja nga zjarri nga produktet e naftës: OKTA hapi një qendër trajnimi

OKTA investoi në një qendër të re trajnimi për mbrojtjen nga zjarri nga derivatet e naftës, e para e këtij lloji në vend. Qendra e re e trajnimit do të mundësojë kryerjen e ushtrimeve dhe skenarëve të njësisë zjarrfikëse të AKM-së në kushte rreptësisht të kontrolluara dhe të sigurta për punonjësit dhe infrastrukturën e kompanisë.

 

- Qendra e trajnimit është jashtëzakonisht e rëndësishme për kompaninë tonë dhe do të kontribuojë në ruajtjen e mëtejshme të nivelit të lartë të gatishmërisë së ekipit tonë zjarrfikës, si dhe të të gjithë punonjësve në kompani, për të trajtuar në mënyrë efektive situatat e rrezikshme që lidhen me shfaqjen e zjarreve. . Në të njëjtën kohë, ne jemi të gatshëm që njohuritë tona dhe të gjitha objektet e kësaj qendre t'i vëmë në shërbim të institucioneve, kompanive tjera dhe komunitetit, duke konfirmuar kështu edhe një herë përgjegjësinë tonë sociale për të cilën jemi veçanërisht të përkushtuar dhe krenarë - tha Ice Rikaloski. - drejtor operativ në OKTA SHA Shkup.

Njësia zjarrfikëse e OKTA-s është krijuar që në fillimet e punës së kompanisë dhe ka dy mjete zjarrfikëse të pajisura plotësisht, si dhe pajisje të tjera shtesë për shuarjen e zjarreve. Gazetarët patën mundësinë të shohin dje në aksion zjarrfikësit e tyre.

I dashur lexues,

Qasja jonë në përmbajtjen e internetit është falas, sepse ne besojmë në barazinë në informacion, pavarësisht nëse dikush mund të paguajë apo jo. Prandaj, për të vazhduar punën tonë, kërkojmë mbështetjen e komunitetit tonë të lexuesve duke e mbështetur financiarisht Shtypin e Lirë. Bëhuni anëtar i Sloboden Pechat për të ndihmuar objektet që do të na mundësojnë të ofrojmë informacion afatgjatë dhe cilësor dhe Së bashku të sigurojmë një zë të lirë dhe të pavarur që do të jetë GJITHMONË NË ANËN E POPULLIT.

MBËSHTETNI NJË SHTYP TË LIRË.
ME SHUME FILLESTARE 60 DENARË

Video e ditës