FOTO+VIDEO | Stuhi e fortë në Kavadar, përmbyten bodrumet e disa shtëpive

Foto: Facebook, Mitko Jançev

Një stuhi e fortë me reshje të dendura shiu ka goditur sonte Kavadarin, ndërsa nga stuhia janë përmbytur bodrumet e shtëpive dhe disa rrugë, njoftojnë nga Qendra për Menaxhimin e Krizave (QKK).

“Sonte zona e Kavadarit është përfshirë nga stuhi e përcjellë me reshje të dendura shiu. Nga stuhia janë përmbytur dhjetë bodrume shtëpish, si dhe pjesa qendrore e rrugës kryesore. 7 shtator, në të cilin për momentin tre ekipe me makineri janë duke punuar në pastrimin dhe për pompimin e ujit nga bodrumet e përmbytura, në terren janë ekipet e zjarrfikësve nga Kavadari me 2 pompa dhe një ekip i Komunalecit nga Kavadari me dy pompa. ”, njoftoi CMC.

Kryetari i Komunës së Kavadarit Mitko Jancev publikoi foto dhe incizime nga rrugët e përmbytura në qytet dhe u bëri thirrje të gjithë qytetarëve që kanë problem nga stuhia të lajmërohen në numrin e telefonit 13 300.

Po ashtu, Jançev raportoi se intensivisht po punohet në larjen dhe pastrimin e të gjitha ulluqeve të rrugëve në të gjithë qytetin, duke theksuar se shërbimet nga JP Komunalec dhe TPPE Kavadar janë në terren.

Video e ditës