FOTO+VIDEO: Disa të vrarë në një shkëmbim zjarri në një qendër tregtare në Kopenhagë

Të shtëna në një qendër tregtare në Kopenhagë/Foto: EPA-EFE/Claus Bech DENMARK OUT

Disa njerëz u vranë të dielën në të shtëna në një qendër tregtare në Kopenhagë, tha policia, e cila arrestoi një 22-vjeçar danez dhe nuk përjashton mundësinë e terrorizmit.

Policia në Kopenhagë njoftoi më parë se mbërriti në qendrën tregtare Fields pas raportimeve për të shtëna. Ajo i këshilloi ata që ishin brenda të fshiheshin dhe të prisnin ndihmën e policisë.

Të shtëna në një qendër tregtare në Kopenhagë/Foto: EPA-EFE/Claus Bech DENMARK OUT

Për momentin, duket se nuk ka më sulmues në qendër, tha policia.

Spitali kryesor i Kopenhagës, Rigshospitalitet, pranoi një "grup të vogël pacientësh" për trajtim, tha zëdhënësi i tij.

Ka të vdekur dhe të plagosur në incidentin në Kopenhagë/Foto: EPA-EFE/Claus Bech DENMARK OUT

Ai shtoi se spitali kishte thirrur staf shtesë, duke përfshirë kirurgë dhe infermierë.

Disa video nga brenda qendrës tregtare që tregonin sulmuesin u shfaqën në Twitter.

Video e ditës