FOTOGALERIA | "Po lexohet një histori"

Panairi i Librit/Foto: "Sloboden Pechat"/Slobodan Djuric

Nën sloganin “Një tregim lexohet”, dje filloi edicioni vjetor i Panairit të Librit, i cili do të zgjasë deri më 24 prill në arenën “Boris Trajkovski” në Shkup.

Organizatorët thonë se pothuajse të gjitha shtëpitë botuese dhe shkrimtarët nga Maqedonia do t'i prezantojnë veprat e tyre para vizitorëve. Po ashtu, Panairi është plotësuar me më shumë botues nga rajoni – Serbia, Turqia, Shqipëria, Kosova etj. Shikoni atmosferën përmes kamerës së “Shtypit të Lirë”.

Panairi i Librit/Foto: "Sloboden Pechat"/Slobodan Djuric

Dashamirët e fjalës së shkruar kanë mundësi të takohen me autorë, por edhe të rinovojnë bibliotekën e shtëpisë.

Panairi i Librit/Foto: "Sloboden Pechat"/Slobodan Djuric
Panairi i Librit/Foto: "Sloboden Pechat"/Slobodan Djuric
Panairi i Librit/Foto: "Sloboden Pechat"/Slobodan Djuric
Panairi i Librit/Foto: "Sloboden Pechat"/Slobodan Djuric
Panairi i Librit/Foto: "Sloboden Pechat"/Slobodan Djuric
Panairi i Librit/Foto: "Sloboden Pechat"/Slobodan Djuric
Panairi i Librit/Foto: "Sloboden Pechat"/Slobodan Djuric
Panairi i Librit/Foto: "Sloboden Pechat"/Slobodan Djuric
Panairi i Librit/Foto: "Sloboden Pechat"/Slobodan Djuric

I dashur lexues,

Qasja jonë në përmbajtjen e internetit është falas, sepse ne besojmë në barazinë në informacion, pavarësisht nëse dikush mund të paguajë apo jo. Prandaj, për të vazhduar punën tonë, kërkojmë mbështetjen e komunitetit tonë të lexuesve duke e mbështetur financiarisht Shtypin e Lirë. Bëhuni anëtar i Sloboden Pechat për të ndihmuar objektet që do të na mundësojnë të ofrojmë informacion afatgjatë dhe cilësor dhe Së bashku të sigurojmë një zë të lirë dhe të pavarur që do të jetë GJITHMONË NË ANËN E POPULLIT.

MBËSHTETNI NJË SHTYP TË LIRË.
ME SHUME FILLESTARE 60 DENARË

Video e ditës