FOTOLAJM: Shatërvanët në qendër të Shkupit në petkun e verës

shatërvanët shatërvani i Shkupit (1)
Foto: Shtypi i Lirë - Dragan Mitreski

Shkupët edhe këtë verë do të mund të shijojnë pamjet e shatërvanëve plot me ujë.

Ekipi i reporterëve të “Sloboden Pechat” ka shëtitur sot pranë shatërvanëve në qendër të kryeqytetit, të cilat kanë marrë një pamje të re verore.

Ndërkohë përveç këtyre shatërvanëve dhe dekorit të pastër përreth parqeve, prej më shumë se dy vitesh është jashtë përdorimit edhe shatërvani në sheshin në qendër. Deri më tani, autoritetet nuk kanë gjetur fonde apo zgjidhje për rehabilitimin e shatërvanit në të cilin një kamion u prish dhe e dëmtoi atë.

shatërvanët shatërvani i Shkupit (1)
Foto: Free Press - Dragan Mitreski
shatërvanët shatërvani i Shkupit (1)
Foto: Free Press - Dragan Mitreski
shatërvanët shatërvani i Shkupit (11)
Foto: Free Press - Dragan Mitreski
shatërvanët skopje fountain
Foto: Free Press - Dragan Mitreski
shatërvanët shatërvani i Shkupit (1)
Foto: Free Press - Dragan Mitreski
Video e ditës