FOTO | Tina ishte klinikisht e vdekur për 27 minuta: Pas ringjalljes, ajo shkroi një mesazh rrëqethës

Foto: Instagram

Pas sulmit në zemër, mjekët arritën të ringjallën Tinën, e cila kishte vdekur klinikisht për 27 minuta dhe tani ajo e ka përshkruar me detaje përvojën.

Tina Hines, nënë e katër fëmijëve, pësoi një atak në zemër në vitin 2018 teksa po ecte me bashkëshortin e saj. Pastaj ajo u rrëzua papritmas dhe burri i saj, duke pritur ambulancën, arriti ta ringjallte një herë.

Pavarësisht kësaj, Tina ra sërish pa ndjenja dhe mjekët e ringjallën gjashtë herë. Ajo ishte pa puls për saktësisht 27 minuta, pas së cilës u intubua në spital. Ajo nuk mund të fliste dhe kur situata u stabilizua ajo kërkoi një stilolaps dhe një letër për të shkruar diçka.

“Gjithçka është reale”, ishte mesazhi i saj të cilin e ruan edhe sot.

 

Shiko këtë post në Instagram

 

Një postim i shpërndarë nga Madie Johnson (@madiejohnson)


Tina thotë sot se ishte e bindur se ato 27 minuta i kaloi në parajsë dhe mesazhi i referohet momentit të vdekjes klinike.

“Ishte plotësisht e prekshme, ngjyrat ishin aq të gjalla”, tha ajo, duke shtuar se në atë parajsë ajo pa. Jezusi ndërsa qëndron përballë një dere të madhe të zezë pas së cilës duket një shkëlqim i verdhë.

Kur në spital, pasi shkroi mesazhin, familjarët e pyetën se për çfarë po shkruante në të vërtetë, ajo drejtoi kokën lart.

Historia e kësaj gruaje, e cila është marrë me të folur motivuese që nga kjo ngjarje e mrekullueshme, është publikuar për herë të parë nga kushëriri i saj. Ajo ka një mesazh të bërë tatuazh në krahun e saj, të shkruar nga tezja e saj.

“Halla ime Tina, një nga njerëzit më të mahnitshëm, më të kujdesshëm dhe të shëndetshëm që njoh, pati një atak të papritur në zemër. Ajo u vendos në një defibrilator dhe pasi u zgjua për mrekulli, gjëja e parë që bëri, sepse nuk mund të fliste sepse ishte e intubuar, ishte të kërkonte një stilolaps dhe të shkruante në ditarin e kushëririt tim, "Është e vërtetë", ka shkruar ajo.

Gruaja që bëri tatuazhin e saj ndau këtë histori në rrjetet sociale, dhe më pas filluan të vërshojnë komente nga njerëz që kishin përvoja të ngjashme me sa duket.

"Unë e pashë atë." Ndjenja më e mirë në botë. Isha në një vend të ngrohtë, të ndritshëm dhe të bukur. Po përpiqesha të arrija një nga njerëzit që kisha përballë. "Doja t'i arrija aq keq, por mendoj se nuk ishte koha ime për të qëndruar," shkroi një përdorues.

 

Shiko këtë post në Instagram

 

Një postim i shpërndarë nga Tina Hines (@_tinahines)

Video e ditës