FOTO | Suzana Turundzieva ka dërguar një mesazh të fortë me foton me Atidze: Bota është e mbushur me njerëz…

suzana Turundzieva
Suzana dhe Atige / Foto: Printscreen Instagram

Për miqësinë mes mikpritësit, shkrimtarit dhe këngëtarit tonë të njohur Suzana Turundzieva dhe ylli i filmit "Honey Land", Atidze Muratova, kemi shkruar shumë herë.

Suzana në shumë raste para dhe prapa kamerave mundohet të lehtësojë ekzistencën e heroinës së “Vendi i mjaltit” në përpjekje për të mos u harruar nga publiku. Këtë e bën me vetëmohim dhe me shumë dashuri, duke frymëzuar dhe kujtuar publikun se mirësia nuk ka nevojë për arsye.

FOTO | Suzana Turundzieva për Atidze nga "Honey Country": "isshtë një oqean ... Mos u mundo ta fusësh në një gotë ujë"

Suzana ka shpërndarë një foto në profilin e saj në Instagram ku janë përqafuar me Atidze, në përshkrim të së cilës ka dërguar një mesazh të fortë.

"Bota është plot me njerëz të mirë... Nëse nuk mund t'i gjeni, bëhu një prej tyre," shkroi Turundzieva.

Me këtë mesazh Turundzieva padyshim që ka arritur në zemrat e shumë njerëzve. E ndërsa disa guxuan ta sulmonin, të tjerë e admiruan miqësinë e këtyre dy zonjave që duken krejtësisht të ndryshme dhe ngjajnë shumë.

Suzana dhe Atidze udhëtojnë së bashku, duke shijuar momentet së bashku, veçanërisht kur krijojnë muzikë të re së bashku.

"Same fat" është emri i këngës së parë të përbashkët të Suzana Turundzieva dhe Atidze Muratova

Çfarë po bën sot - Suzana Turundzieva, prezantuese televizive

Video e ditës