FOTO | Albumi i vjetër me fotografi nga Tijana Dapcevic: Unë tashmë jam i dashuruar me Milanin në të tretën

Foto: Instagram

Këngëtarja Tijana Dapcevic ndërsa pastronte shtëpinë gjeti një album të vjetër plot fotografi të bukura, dhe ndau kujtimet e lidhura me secilën prej tyre me fansat e saj.

Këngëtarja përshkroi secilën fotografi individualisht:

- Gjë është se kur rregulloni dollapin dhe gjeni fotografi të vjetra, atëherë merrni një kthim mbrapa (qesh) yaoooo ... në foton e parë unë jam vetëm 18 vjeç atëherë isha modele, si dhe në të dytën (nga e njëjta shfaqje), e treta është nga festivali i famshëm McFest në 99 vjet (atëherë unë isha tashmë i madh dhe këndova - haha) në të tretën unë jam tashmë i dashuruar me Milanin dhe e shoh atë si një viç në një derë shumëngjyrëshe (si sot) hahaha, dhe në foton e fundit unë jam tashmë në Beograd (00) I dhe marr mikrofonin Leontina ... asgjë nuk ka ndryshuar, sikur të mos kenë kaluar kaq shumë vite ... unë jam ende i ri dhe gati për sfida të reja … Kush e di, ndoshta nesër do të jem përsëri modele, shkroi Tiana nën fotot që ndau në profilin e saj në Instagram - në formën e një albumi në internet për kënaqësinë e shumë prej fansave të saj.

Video e ditës