FOTO: Patriarku serb Porfir mirëpritet në Shkup, delegacionet e kishës takohen në rezidencën e kryepeshkopit Stefan

Foto: Facebook / Patriarku Porfir

Patriarku serb Porfiri ka mbërritur sot në Shkup së bashku me tetë peshkopë të Kishës Ortodokse Serbe.

Për nesër është paraparë liturgjia e përbashkët paradite me Kryepeshkopin Stefan dhe ipeshkvijtë e KOM-OA, e cila do të mbahet në Katedralen e Shën Klimentit të Ohrit.

Kisha Ortodokse Serbe dhe Patriarku Porfir njoftuan sonte për vizitën e delegacionit të kishës serbe në Maqedoni.

Foto: Facebook / Patriarku Porfir

Ata kanë ndarë edhe fotografi nga pritja në aeroportin e Shkupit, takimi në rezidencën e kryeparlamentarit të KPM-së pranë Kalasë së Shkupit dhe nga hoteli ku po qëndrojnë.

Foto: Facebook / Patriarku Porfir
Video e ditës