FOTO | Të gjithë sytë janë te Karolina Gocheva: Diva e Hollivudit në tapetin e kuq në hapjen e "Vëllezërve Manaki"

Foto: Printscreen / Instagram OS

Këngëtarja jonë e famshme, Karolina Gocheva shkëlqeu në tapetin e kuq në hapjen e "Vëllezërit Manaki"

Gruaja krenare nga Manastiri shkëlqeu në krijimin e stilistes maqedonase Jovana Filipovi.Në një fustan të zi elegant me mëngë të gjata, të çara të larta dhe dekolte të thellë.

Stilimi i përsosur i flokëve dhe grimi i këngëtares ishte vepër e artistëve Oktaj Sejdi dhe Ksenija Vangelovska, dhe stilistja afatgjatë e Karolina, Caci Pakovska, u kujdes që të gjitha të duken perfekte.


Të gjithë sytë ishin drejtuar Gochevës, e cila shkëlqeu në tapetin e kuq, dhe më pas së bashku me bashkëqytetarin dhe bashkëpunëtorin e saj Nikola Micevski performuan në skenë në oborrin e Institutit dhe Muzeut - Manastir.

Gocheva interpretoi të paharrueshme "Mbi ylberin", "Dita e përsosur" dhe "Puthje nga trëndafili" me të cilat zbuti mysafirët në edicionin e 42 -të të Festivalit Ndërkombëtar të Kamerave të Filmit "Vëllezërit Manaki".


Pas shfaqjes, Karolina iu drejtua auditorit dhe bashkëqytetarëve të saj:

“Para se të dal nga skena, dua të them sa e lumtur jam që jam këtu sonte, sepse, si grua nga Manastiri, që kur kam qenë fëmijë shumë shpesh, pothuajse çdo vit, e kam vizituar Festivalin privatisht, por këtë vit mora një ftesë zyrtare për herë të parë dhe dua të falënderoj organizatorin që më kujtoi. Faleminderit. "Sonte kam kënduar disa këngë muzikore nga filma, nga periudha të ndryshme kohore, dhe bashkëpunëtori dhe shoku im i gjatë, gjithashtu nga Manastiri, Nikola Micevski, më ndihmoi me këtë." tha Karolina.

Video e ditës