FOTO: Ministri Bocvarski u martua, kolegët mes të ftuarve në dasmë, serbja ngeci në kufi

Nikolovski e uroi Boçvarskin për martesën/Foto: Facebook

Ministri i Bujqësisë Ljupço Nikolovski së bashku me bashkëshorten ia kanë uruar martesën kolegut dhe partiak Blagoj Boçvarskit, duke publikuar një fotografi nga dasma me të zgjedhuren Marinela e cila u zhvillua mbrëmë në hotelin “Alexandar Palace” në Shkup.

Bochvarski i propozoi Marinela Serafimovës në gusht të vitit të kaluar.

Në dasmën e çiftit Bochvarski mbrëmë ishin të pranishëm edhe anëtarë të tjerë të partisë së tij LSDM, por edhe kolege të qeverisjes së Kovaçevskit.

Në një fotografi të publikuar në rrjetet sociale nga festimi i dasmës shihen ministrja e Mbrojtjes Slavjanka Petrovska, ministrja e Punës Jovanka Trenchevska, zëvendëskryeministrja Slavica Grkovska dhe sekretarja e përgjithshme e Kuvendit, Cvetanka Ivanova, në humor të gëzueshëm.

Të ftuarit ministror në dasmën e Bochvarskit/Foto: Facebook

Kolegu i tij serb, Tomislav Momiroviq, dje u nis për në Shkup, por ngeci për një orë në kufi, ndaj me një postim në Twitter shpjegoi përvojën e tij të bllokimit të kufirit dhe mosfunksionimin e idesë së Ballkanit të Hapur.

 

Video e ditës