FOTO: “Viz Air Shkup Maratona” 2023 po zhvillohet

foto: Metodi Zdravev

Sot mbahet Maratona Viz Air Shkup dhe në periudhën nga ora 04.00:15.00 deri në XNUMX:XNUMX do të ketë regjim të përkohshëm të komunikacionit nëpër rrugët e Shkupit.

 

foto: Metodi Zdravev
foto: Metodi Zdravev
foto: Metodi Zdravev
foto: Metodi Zdravev
foto: Metodi Zdravev

Me pjesëmarrjen e mbi 11.000 garuesve nga 53 shtete, mëngjesin e sotëm në ora 8:9 u zhvillua edicioni i XNUMX-të i Maratonës Wizz Air Shkupi.

 

 

Përveç garës maratonë (42,195 km), do të zhvillohet një gjysmë maratonë (21,097 km), një maratonë stafetë (dy 10 km, dy 11 km) dhe një garë 5 km.

Për shkak të ngjarjes më të madhe sportive në vendin tonë, në periudhën prej orës 4:15 të mëngjesit të sotëm deri në orën XNUMX:XNUMX, në rrugët e Shkupit do të ketë regjim të përkohshëm të komunikacionit. Organizatorët e maratonës Wizz Air Shkupi apelojnë tek të gjithë qytetarët që të respektojnë shenjat e vendosura të komunikacionit dhe të përdorin zgjidhje alternative të komunikacionit.

Të mbyllura për qarkullim do të jenë këto rrugë: rr. Dimitrie Chupovski, pjesë e bulevardit Kliment Ohridski, rruga Shën Kirili dhe Metodi, rruga Metropolitan Teodosij Gologanov, rruga Vasil Chakalarov, rruga 11 Oktomvri, pjesë e bulevardit Krushevska Republika, rruga Yeseninova, Brigada e Tretë Maqedonase nga trafiku i Serbisë Laneev djathtas dritat me kryqëzimin e bulevardit Jane Sandanski në semaforët në Krstot), pjesë e bulevardit Jane Sandanski (një korsi nga semaforët në Majcin Dom deri në semaforët në Bulevardin Serbia).

Mbajtja e Maratonës Viz Air Shkupi 2023, përveç sponsorit gjeneral Viz Air, u mbështet nga patronat e Qytetit të Shkupit, Agjencia për Rini dhe Sport, Zyra e Bashkimit Evropian, Komiteti Olimpik Maqedonas dhe sponsorë të tjerë.

I dashur lexues,

Qasja jonë në përmbajtjen e internetit është falas, sepse ne besojmë në barazinë në informacion, pavarësisht nëse dikush mund të paguajë apo jo. Prandaj, për të vazhduar punën tonë, kërkojmë mbështetjen e komunitetit tonë të lexuesve duke e mbështetur financiarisht Shtypin e Lirë. Bëhuni anëtar i Sloboden Pechat për të ndihmuar objektet që do të na mundësojnë të ofrojmë informacion afatgjatë dhe cilësor dhe Së bashku të sigurojmë një zë të lirë dhe të pavarur që do të jetë GJITHMONË NË ANËN E POPULLIT.

MBËSHTETNI NJË SHTYP TË LIRË.
ME SHUME FILLESTARE 60 DENARË

Video e ditës