FOTO: Ditëlindja, festë e vogël në Idrizovë - Boki 13 në një festë në qelinë e burgut

Boki 13 në humor për ditëlindje në burgun e Idrizovës / Foto: Kolazh / Shtypi i Lirë

Një fotografi nga burgu i Idrizovës është shpërndarë në Twitter e cila tregon festimin e ditëlindjes së dikujt, ku merr pjesë i dënuari në rastin “Reket” Bojan Jovanovski - Boki 13.

Përveç kësaj Torta e ditëlindjes paraqet disa të burgosur dhe Boki 13 duket se është në humor të mirë në këtë kompani.

Se si u gjet telefoni në qelinë e burgut, qoftë edhe me akses në internet, mbetet për t'u pyetur nga shërbimi i burgjeve si dhe për të zbuluar se kush mbylli sytë për këtë festë ditëlindjeje dhe bëri të mundur kapjen e momentit.

Video e ditës