FOTO | Zjarr në “Plasticarska”, rruga e mbyllur për qarkullim

Një zjarr i madh ka shpërthyer në objektin e “Plasticarska” në Shkup. Policia mbylli pjesën e bulevardit të Shkupit “Nikola Karev” në lëvizjen drejt Bit Pazarit ku funksionojnë një sërë objektesh komerciale.

Ministria e Brendshme dhe forcat zjarrfikëse kanë dalë në terren.

Video e ditës