FOTO: Një xhip policie është përmbysur në Jurumleri

Foto: Sitel

Një automjet i policisë sot është përfshirë në një aksident në fshatin Jurumleri të Shkupit, pas së cilës ka dalë nga rruga dhe është përmbysur në kanal. botuar Sitel.

Foto: Sitel

Sipas informacioneve fillestare në televizion, aksidenti ka ndodhur pasi një veturë, duke tejkaluar, i ka prerë rrugën xhipit të policisë, pas së cilës ka ndodhur edhe një përplasje.

Foto: Sitel

Sipas informacioneve të deritanishme, nga aksidenti nuk ka të lënduar të rëndë, ndërsa më shumë detaje policia ka bërë të ditur më vonë.

Video e ditës