FOTO | Çifti që fitoi zemrat në filmin “Toma”, në një dimër magjik nga përrallat

Petar Bencina dhe Tamara Dragiçeviç / Instagram
Petar Bencina dhe Tamara Dragiçeviç / Instagram

Aktorë serbë, si dhe një çift të martuar Tamara Dragiçeviq dhe Petar Bencina gjatë kësaj periudhe ata shijojnë dimërimin me fëmijët e tyre.

Dy aktorët e njohur të filmit “Toma” postojnë foto dhe “stories” në profilet e tyre në Instagram, duke përcjellë atmosferën përrallore të borës dhe maleve. Krahas fotove të të dyve, Tamara ka shpërndarë disa foto të vogla Stasha dhe Llazari, fëmijët e tyre duke luajtur në dëborë.

Stasha Benchina / Instagram
Stasha Benchina / Instagram
Lazar Benchina / Instagram
Lazar Benchina / Instagram

Në komentet e postimeve të të dyve, renditen vetëm komente të këndshme dhe të lavdërueshme:

"Familje e mrekullueshme"

"Ti dukesh bukur, kënaqu"

"Pikërisht kinematografike"

Petar Benchina / Instagram
Petar Benchina / Instagram

Tamara dhe Petari, pas roleve të Silvana Armenuliqit dhe mjekut Aleksa Haxhipopoviç në filmin “Toma”, u bënë të preferuarat e publikut serb dhe ballkanik. Përveç bukurisë natyrore, talenti i tyre është i padiskutueshëm, ndaj këta aktorë premtues shijojnë frytet e punës së tyre.

Video e ditës