FOTO | Nikolina Pišek hoqi flokët e zinj: Me trëndafila në flokë porositi...

Foto: Instagram

Kanë kaluar pak më shumë se 40 ditë nga vdekja e bashkëshortit të prezantuesit kroat Nikolina Pisek, historiani serb i artit Vidoe Ristovi., dhe ajo hoqi të zezën.

Gjegjësisht, Nikolina tani ka postuar në profilin e saj në Instagram dhe ka ndarë me ndjekësit se si ndihet. Ajo kishte veshur një fustan rozë dhe lule në kokë.

“Kështu vendosa të ndihem tani e tutje! E di që do të ketë ulje-ngritje, momente të vështira, dhimbje, por edhe gëzim… Jeta rrjedh. E di kush nuk do të donte të mbetej në kurthin e pikëllimit dhe në kurthin e dorëzimit para fatit dhe e di se kush nuk do të heshtja. I detyrohem një jetë të tërë të jem luftëtar për ata që e meritojnë. Dhe e di që burri im do ta bekonte… Dhe ja ku jam, një mbështetje dhe një gur kur duhet, nga i cili do të thyhen të gjitha mendimet dhe qëllimet e këqija. E vërteta është vlera e vërtetë. Shpesh është më i çuditshëm se fiksioni, por kjo ndodh sepse fiksioni është i detyruar t'i përmbahet probabilitetit; e vërteta nuk është. Përsëritja nuk e kthen gënjeshtrën në të vërtetë, ndonjëherë ajo harrohet. Pas një kohe të gjatë u ndjeva i qetësuar. Dhe u kthye në jetë. “Shihemi së shpejti”, ka shkruar Nikolina.

Vidoe vdiq një muaj e gjysmë më parë në moshën 44-vjeçare. Përveç dhimbjes së humbjes së burrit, grindjet për trashëgiminë me vjehrrin Qarku Misha, Nikolina duhet të përballet edhe me probleme financiare.

Vdes bashkëshorti i Vidoe Ristovic, Nikolina Pishekut: Prezantuesja e thyer konfirmon lajmin e hidhur

Deklarata e parë e Pishekut pas vdekjes së bashkëshortit: Është shumë e vështirë për mua, mbërrita në Beograd

Kanë arritur rezultatet e autopsisë: Është konstatuar se nga çfarë ka vdekur Vidoe Ristovi

Video e ditës