FOTO | Lambe Alabakoski dhe Magdalena pagëzuan djalin e tyre më të vogël

Lambe dhe Magdalena pagëzuan djalin e tyre më të vogël, Foto: Instagram

Këngëtari Lambe Alabakoski dhe gruaja Magdalena gjatë fundjavës ata pagëzuan djalin e tyre Dimitrij në manastirin e St. Jovan Bigorski. Djali bjond së shpejti do të jetë dy vjeç dhe tashmë është bërë anëtar i Christ Church.

Postoni foto të ngjarjes së bukur në rrjetet sociale dhe në përshkrim ndani një mendim biblik në lidhje me aktin e shenjtë të pagëzimit.

"Ju që u pagëzuat në Krishtin, keni veshur Krishtin"
(Gal. 3:27) Pagëzimi i djalit më të vogël Dhimitri.

Dimitrij është vëllai i vogël i Mihailit, djalit të madh të familjes Alabakoski. Të dy fëmijët kanë lindur në Detroit të Amerikës ku këngëtarja jetoi për shtatë vjet. Ata u kthyen në Manastir verën e kaluar dhe janë të lumtur që janë në shtëpi. Pas një pauze të gjatë, Lambe i rikthehet karrierës së tij muzikore duke realizuar një këngë të re.

Video e ditës