FOTO: Kuajt ecin “lirshëm” në një rrugë të ngarkuar në Karposh 4

Dy kuaj janë parë sot pasdite në një shëtitje të lirë në rrugën “Nikola Parapunov” në lagjen Karposh 4 të Shkupit.

Foto: Shtypi i Lirë

Në foto shihen kuajt, të pashoqëruar nga një burrë, duke lëvizur shkujdesur, duke rrezikuar komunikacionin në rrugën që lidh “Partizanskën” dhe “Ilindenska” dhe është ndër më të ngarkuarat në lagje.

Foto: Shtypi i Lirë

Kuajt që bredhin lirshëm nuk janë të rralla në kryeqytet dhe mund të shihen më shpesh gjatë verës, ndonjëherë duke kullotur në hapësirën mes korsive të bulevardeve të Shkupit.

Foto: Shtypi i Lirë
Video e ditës