FOTO | "Kur ti më leh mua sepse më pickuan dhe më tërhoqën, hidhini një sy kësaj fotografie dhe qëlloni veten në qepje": Ivana Knez iu kundërpërgjigj "urrejtësve"

Instagram
Foto: Printscreen / Instagram

Ivana Knez nuk lejon që vitet të ndryshojnë trupin e saj, ajo e ndryshon atë, punon në bukurinë e saj të jashtme dhe të brendshme dhe vërtet shkëlqen, por gjenet gjithashtu luajnë një rol të madh këtu.

 

Shiko këtë post në Instagram

 

Një postim i ndarë nga IKnez Drama Lovecats (@dramaknez)

Knez është një nga stilistët tanë më të famshëm të modës konceptuale është shumë e zhurmshme në rrjetet sociale, flet hapur për ndryshueshmërinë e trupit, shëndetin mendor dhe përparimin personal. Ai vazhdimisht ndan përshtypjet personale dhe motivon miqtë dhe fansat e tij se mund të jetë më mirë, se shumë pak nevojitet për shumë lumturi.

Foto: Printscreen / Instagram

Kohët e fundit, në rrjetet sociale, stilisti ndau një fotografi më të vjetër të nënës së saj. Julia Knez është një zonjë e bukur, dhe bukuria është e trashëgueshme.

 

Shiko këtë post në Instagram

 

Një postim i ndarë nga IKnez Drama Lovecats (@dramaknez)

-Kur më leh mua se jam goditur, peshuar dhe mbushur, hidhi një sy kësaj fotografie dhe gjuaj veten në qepje Nëna ime, thotë përshkrimi i fotos në të cilën nëna e Ivanës, Julia Knez, me siguri është fotografuar në një moshë afër vajzës së saj dhe duket fantastike.

Video e ditës