FOTO | Cara Delavigne mbështeti protestën në Serbi për shkak të intervistës me përdhunuesin

Foto: Printscreen/Instagram/Twitter

Supermodelja Kara Delevingne, një nga modelet më të famshme në botë, ka mbështetur protestat e djeshme që u zhvilluan para redaksive të tabloidit serb. Informator, dhe për shkak të publikimit të një interviste me një përdhunues serial i cili u lirua pas një dënimi me 15 vite burg.

Cara Delavigne e shpërndau atë në Instagram video e aktores dhe aktivistes serbe Bojana Novakoviq, i cili ka jetuar dhe punuar në Amerikë и Australi.

Në videon e publikuar nga Bojana Novakoviq, para redaksisë së lartpërmendur shihet një grup personash, por në të thuhet se policia ruan hyrjen e objektit.

Foto: Printscreen / Instagram

“Policia po mbron hyrjen e redaksisë në Serbi që sapo ka publikuar një video me një përdhunues serial që promovon mënyrën se si ai dhunonte gratë”, thuhet në video në anglisht.

Cara Delevingne e ka shpërndarë këtë video në historinë e saj në Instagram. Më shumë se 42 milionë njerëz e ndjekin atë në këtë rrjet social.


Kujtojmë se qindra demonstrues, shumica vajza dhe gra, protestuan dje para redaksive të tabloidit “Informer” në qendër të Beogradit, duke kërkuar përgjegjësi nga pronari dhe redaktori për intervistën e publikuar me një serial të dënuar. përdhunues. Ata protestuan për shkak të intervistës së publikuar me Igor Millosheviq, të cilit tabloidi i ka kushtuar të gjithë ballinën e numrit të ri, në të cilin mburret se ka kaluar vetëm tre muaj në liri që kur ishte 14 vjeç.

VIDEO | “Ju po përdhunoni Serbinë”: Tabloidi “Informer” ka publikuar një intervistë me një përdhunues serial, përballë protestës së redaksisë.

VIDEO | I gjithë Ballkani flet për fjalimin e kësaj gruaje: Më arrestoni deri nesër, se pas kësaj ndoshta nuk do të gjej as punë

Video e ditës