FOTO | Një hotel në Ibiza ofron një dhomë ku mund të flini falas, por ka një kapje

Foto: Instagram

Një hotel në Ибица vendosi për një lëvizje interesante marketingu, në mënyrë që t'u ofrojë miqve një dhomë në të cilën ata mund të flenë falas. Megjithatë, kapja është se muret e dhomës janë xhami, kështu që të gjithë të ftuarit e tjerë mund t'ju shohin.

Banesa quhet Zero Suite, dhe ndodhet në një holl mjaft të “ngjeshur” të hotelit, nëpër të cilin kalojnë të gjithë mysafirët që vijnë në këtë hotel. Kjo dhomë definitivisht nuk është për gjumë të lehtë, as nuk është e përshtatshme për, siç tha hoteli, "të turpëruar lehtësisht".


Mundësitë janë të pafundme nëse "doni të jeni në qendër të vëmendjes"

Faqja e internetit e hotelit thotë se dhoma ofron një natë falas dhe është e disponueshme për "performanca artistike, shfaqje në radio, grupe DJ". Hoteli shtoi se mundësitë janë të pafundme, për sa kohë që “ju dëshironi të jeni në qendër të vëmendjes”.


TikToker Olympia Enley vendosi të provonte Zero Suite, dhe ndau me ndjekësit e saj këndvështrimin e të ftuarve nga kjo dhomë. Ajo ka shkruar se atë natë “krijoi shumë miq”.

tha Annley Newsweek: "Isha i frymëzuar të qëndroja sepse e pashë në TikTok dhe mendova se ishte një koncept vërtet i lezetshëm."

@olympiaanley Unë kam bërë shumë miq sonte #ibiza #parajsë #art ♬ Dritat – Em1r


Ndjekësit e saj, megjithatë, ishin të ndarë në mendimet e tyre për këtë dhomë të pazakontë. Disa pranuan se do të ishte "makthi i tyre më i keq", ndërsa të tjerë zbuluan se do të qëndronin atje "pa hezitim", ndërsa të tjerë pyesnin veten "pse ekziston një dhomë e tillë".

Hoteli është ndërtuar në vitin 2018 dhe në të njëjtën kohë është instaluar dhoma e pazakontë – e quajtur Zero Suite.

 

Video e ditës