FOTO | Të dhemb shpirti nga fjalët e Cetinskit në ditëlindjen e Toshes: Këndoje me Aki...

Foto: YouTube / Ekrani i printimeve

Këngëtarja kroate Toni Cetinski shfrytëzon çdo rast për të shprehur pikëllimin dhe dhimbjen për vdekjen e parakohshme të mikut të tij të madh Tose Proeski.

Cetinski dhe sot ka kujtuar kolegun e tij të dashur që humbi jetën në një aksident automobilistik në vitin 2007 në Kroaci.

Tose Proeski sot do të kishte mbushur 41 vjeç dhe me atë rast Toni publikoni fjalë emocionale.

"Gëzuar ditëlindjen Tose! Këndojeni dhe Aki sërish nga thellësia e shpirtit me zërat e tu të bukur “Vjeshtë në mua”. “Të duam përgjithmonë”, ka shkruar ai Cetinski në llogarinë e tij në Instagram.

Si pjesë e njoftimit, Cetinski bëni një kolazh tuajin dhe fotot e Tose në formën e shkronjës "T", me një mesazh tjetër të veçantë:

"Përgjithmonë tuajat, ne nënshkruajmë."

Toni në mesazhin që ka përmendur edhe ai Aki Rahimovski si një tjetër mik dhe koleg që humbi, të cilit i dha lamtumirën në Instagram tre ditë më parë.


Përndryshe, Cetinski dhe në ditën e 14 vjetorit të vdekjes së Tose, publikoi fjalë prekëse, në të cilat shprehej se nuk mund ta kalonte mikun dhe kolegun e tij të dashur.


“Edhe sot, katërmbëdhjetë vjet më vonë, është e vështirë të flitet për Toshen, si dhe ditën e parë kur ndodhi. Asgjë nuk është njësoj si largimi i tij dhe çdo ditë, muaj e vit i mungon edhe më shumë, jo vetëm mua, por të gjithë neve që patëm privilegjin ta njihnim, të rrinim, të punonim bashkë, të gëzoheshim e të pikëlloheshim! Unë sinqerisht besoj se ai shkoi në një botë më të mirë, por falë veprave të tij dhe në radhë të parë virtyteve dhe modestisë njerëzore, ai mbetet përgjithmonë një provë dhe një nga ata që rivendosin besimin në njerëzimin dhe Zotin. Jam i sigurt se ai na shpëton në një farë mënyre dhe na shpëton për këtë jetë tokësore, sepse ai ishte dhe mbetet një engjëll mirësie. "Ne do ta duam atë përgjithmonë dhe unë e di gjithçka që kemi planifikuar së bashku se si do ta kompensojmë atë kur të takohemi në një plan, në hapësirë ​​... PËRGJITHMONË NË ZEMËR", tha ai më pas. Cetinski.

Meqë ra fjala, edhe sot një nga hitet më të mëdha në rajon është dueti që ata incizuan Cetinski dhe Tose "Lagala ne pak."

“Në nder dhe kujtim të Toshes”: Pullë postare me rastin e ditëlindjes së Tose Proeskit

Video e ditës