FOTO | Biba Dodeva kënaqet me të shoqin në një varkë në Amsterdam

Foto: Biba Dodeva/Facebook

Këngëtarja dhe kryetarja e shoqatës “Borka”, Biba Dodeva tre muaj më parë ajo “shkel gurin e çmendur” sërish, këtë herë me partnerin e saj Srgjan Shrepfler.

Foto: Ekrani i printimeve / Facebook

Biba aktualisht po qëndron në Amsterdam të Holandës, ku ka pasur një performancë dhe sipas fotove dhe videove të shpërndara në profilet e saj në rrjetet sociale, ka shfrytëzuar rastin edhe për të shkuar në lundrim me bashkëshortin e saj Srdjan.

Foto: Ekrani i printimeve / Facebook

Meqë ra fjala, Biba, e cila një ditë para dasmës festoi 47-vjetorin, tashmë është nënë e një vajze. Emanuela dhe gjyshja e nipit Aleksandri.

"Dashuria mbi të gjitha!" Miqtë e mi të dashur, e ndaj lumturinë tonë me ju! Faleminderit nga zemra për urimet dhe urimet e bukura, si për ditëlindjen ashtu edhe për dasmën tonë. Jemi shumë të lumtur, të zgjasë!”, ka shkruar Biba pas dasmës.

VIDEO | Viksa dhe Biba Dodeva: Njerëzimi mbi të gjitha!

VIDEO | Viksa dhe Biba Dodeva: Njerëzimi mbi të gjitha!

Video e ditës