FOTO: Një makinë është përmbysur në aeroport

Ekrani i printimit të fotografisë

Një aksident i rëndë trafiku ka ndodhur në aeroportin e Shkupit, ku një veturë është përmbysur në çati.

Deri më tani nuk ka informacione se si ka ndodhur aksidenti dhe nëse ka të lënduar të rëndë.

Foto MMS.mk

Aksidenti ka ndodhur në afërsi të “Skopyanka”.

Foto MMS.mk
Video e ditës