Florentino Perez nuk heq dorë nga Superliga Evropiane

Presidenti i Real Madridit / foto: EPA-EFE / Emilio Naranjo

Presidenti i Real Madridit, Florentino Perez, ka ripërsëritur se projekti i skuadrave më të pasura, Superliga evropiane është ende gjallë.

Real Madrid, Barcelona dhe Juventus mbeten të përkushtuar ndaj idesë dhe nuk dorëzohen, ndërsa nën presionin e UEFA-s, tifozët dhe qeveritë e tyre të Superligës kanë hequr dorë nga Arsenali, Chelsea, Manchester United, Manchester City, Liverpool, Milan, Inter, Tottenham. dhe Atletico Madrid.

- Superliga është ende e gjallë. Seanca gjyqësore do të tregojë nëse kemi apo jo të drejtë. Besoj se ne kemi të drejtë ta organizojmë atë konkurs. E kuptojmë që UEFA ka monopolin, por nuk kemi pasur asnjëherë frikë se do të përjashtoheshim nga Champions League. “Ne kemi marrëdhënie të mira me presidentin e UEFA-s, Alexander Cheferin, edhe pse nuk jemi dakord për disa çështje”, tha Perez.

Video e ditës