FC Academy Pandev: Dje falimentim, sot fuzion, nesër direkt në grupet e LŠ?

Akademia Pandev
“Pandevci” nuk do të dorëzohet në dyluftimin me Lehia Gdańsk/Foto: facebook/FK Academy Pandev

Aude klubi i futbollit Belasica njoftoi se me rastin e 100-vjetorit të formimit të krenarisë strumica do të prezantohen risi të mëdha.

Një nga ato risi është bashkimi i FC Belasica me klubin e futbollit Academia Pandev të udhëhequr nga ish përfaqësuesi maqedonas Goran Pandev.

Informacione të tilla nuk komentohen nga FC Academy Pandev dhe për momentin konsiderohen jozyrtare.

“Pandevci” si nënkampionë të vendit tonë, këtë verë duhet të marrin pjesë në kualifikueset e Ligës së Konferencës.

Akademia Pandev të enjten (7 korrik) do të luajë ndeshjen e parë kundër Lehia Gdansk në Poloni (20.15).

Foto: Printscreen/facebook.com/fkakademijapandev

- Akademia Pandev do të marrë pjesë në një ndeshje kualifikuese të garave evropiane të klubeve për herë të dytë në historinë e saj 12-vjeçare në saktësisht katër ditë. Jemi plotësisht të fokusuar në paraqitjen sa më të mirë të futbollit maqedonas ndaj një kundërshtari shumë të fortë dhe serioz, skuadrës polake Legia Gdansk. Klubi është qind për qind i përqendruar në përmbushjen e ideve dhe vizionit tonë, andaj çdo informacion që është jashtë performancës sonë evropiane, ne e shpallim jozyrtar dhe jo të denjë për koment - njofton FC Academy Pandev AD Strumica.

Video e ditës