Përshtatuni në plazh me dietën e liposuksionit: djegim yndyrë - marrim energji!

Foto: Promo

Protokolli i humbjes së peshës me ushqimin me liposuksion përbëhet nga dy faza. Faza e parë është trajtimi me lipo me përdorimin e preparateve "Lipo alpha" dhe "Lipo beta" dhe zgjat 14 ditë. Faza e dytë është një plan diete dhe stabilizimi dhe mirëmbajtja e peshës dhe gjithashtu zgjat 14 ditë. Një trajtim prej 14 ditësh lejon uljen e peshës trupore me 7 deri në 10 për qind.

Dieta moderne është e mbushur me sheqerna, të cilat, së bashku me hormonin insulinë, çojnë në grumbullimin e depozitave të yndyrës dhe shtimin në peshë. Dietë me liposuksion do të thotë e kundërta – konsumimi i yndyrave të shëndetshme dhe të ngopura dhe shmangia e sheqernave. Duke qenë se yndyrat, ndryshe nga sheqernat, nuk janë vetëm kalori boshe, trupi furnizohet jo vetëm me dyfish më shumë energji, por edhe me lëndë ushqyese thelbësore. Edhe pse dieta e liposuksionit, në një kuptim më të gjerë, është një mënyrë jetese, ajo ka fituar popullaritetin e saj kryesisht falë trajtimeve dietoterapike, të ashtuquajturat. liposuksion jo invaziv. Një trajtim prej 14 ditësh lejon uljen e peshës trupore me 7 deri në 10 për qind.

Foto: Promo

- Nga ushqimi, gjithçka që gjyshja juaj do të njihte si ushqim lejohet. Nuk duhet të konsumoni sheqerna, vajra vegjetale të rafinuara, margarinë, drithëra, lëngje dhe ëmbëlsira, supa të çastit, ushqim nga qeset, tubat, kanaçe, kuti, tetarpak dhe të ngjashme. Gjithmonë duhet të rezervojmë perime të freskëta të stinës, dhe ushqimet thelbësore janë vaji i ullirit, gjalpi, vezët, djathrat me yndyrë të plotë, mishi, peshku, kefiri - thekson dietologu Kenan Mandra dhe shton se dieta me liposuksion është kundër numërimit të kalorive, por është për atë nga vijnë ato kalori.

Foto: Promo

 Fuqia e "Lipo alfa" dhe "Lipo beta" në humbjen e përshpejtuar të peshës

Si suplemente ushqimore gjatë dietës së liposuksionit janë suplementet “Lipo alpha” dhe “Lipo beta”.

– Protokolli i humbjes së peshës përbëhet nga dy faza. Faza e parë është trajtimi me lipo me përdorimin e preparateve "Lipo alpha" dhe "Lipo beta" dhe zgjat 14 ditë. Faza e dytë është një plan diete dhe stabilizimi dhe mirëmbajtja e peshës dhe gjithashtu zgjat 14 ditë. "Lipo Alpha", një pluhur në qese, është një suplement ushqimor i bazuar në koncentratin e proteinës së hirrës me shtimin e glukomananit, taurinës, citratit të kaliumit, fosfatit të trikalciumit, vitaminave B6 dhe B12, zinkut dhe ëmbëltuesit sukralozë. “Lipo beta”, nga ana tjetër, janë aminoacide në kapsula, një shtesë ushqimore e bazuar në aminoacidet L citruline, L ornithine-alfa-ethoglutarate, L izoleucinë dhe L triptofan. Si "Lipo alpha" dhe "Lipo beta" prodhohen në Gjermani sipas standardeve më të larta, dhe janë të regjistruara si shtojcë dietetike në institucionet kompetente të Republikës së Maqedonisë së Veriut - shpjegon dr. Valentina Krsteska, udhëheqëse e "Dietë Lipo". " qendër.

Foto: Promo

Si funksionon ushqimi me liposuksion?

Protokolli i liposuksionit joinvaziv i lejon personat që kanë probleme me akumulimin e tepërt të indit dhjamor të “detyrojnë” trupin, nëpërmjet aktivizimit të metabolizmit të yndyrës, të ushqehet me rezervat e veta të yndyrës. Ne përdorim yndyrë - marrim energji. Me ndihmën e hormonit lipazë, yndyra zbërthehet në acide yndyrore të lira dhe transportohet në qarkullimin e gjakut. Mekanizmi i veprimit të Protokollit të Humbjes së Peshës është krejtësisht natyral dhe bazohet në veprimin sinergjik të aminoacideve, proteinave, glukomananit dhe komplekseve të vitaminave dhe mineraleve, të kombinuara me një dietë të duhur dhe të ekuilibruar. Protokolli inkurajon rritjen e indeve të forta dhe të buta, ndikon në metabolizmin dhe rregullimin e niveleve të sheqerit në gjak. Veprimi sinergjik i përbërësve aktivë shihet në tre role të ndryshme në metabolizëm: përshpejton sintezën e proteinave, stimulon zbërthimin e yndyrave dhe përshpejton çlirimin e glukozës nga mëlçia.

Programoni konsultën tuaj falas në qendrën "Lipo diet" të "International Health" Maqedoni (në rrugën "Dimitrie Chupovski" nr. 22) ose telefononi në 02 3151714 dhe 070 535033.

 

*Post PR komercial.

Video e ditës