Filipçe do ta konsolidojë LSDM-në: Duhet t'i vlerësojmë përkrahësit dhe anëtarët tanë

Filipçe me anëtarët e LSDM-së nga Negotino/Foto: Facebook

Anëtarësimi kërkon prezencë më të madhe, komunikim dhe koordinim të kryesisë së re dhe deputetëve me anëtarët, këtë e ka theksuar doktori Venko Filipçe pas takimit të djeshëm me anëtarët dhe aktivistët e LSDM-së, në Negotinë.

“Anëtarët kërkojnë mbi të gjitha një prani më të madhe, komunikim dhe koordinim të kryesisë së re dhe të deputetëve me anëtarët. Kjo ka qenë dhe do të jetë mënyra ime e punës dhe praktikimit të politikës. Uniteti arrihet vetëm duke respektuar mendimet e të tjerëve, me shumë punë dhe duke ndërtuar besim me durim. Ne duhet të vlerësojmë mbështetësit tanë dhe të mundësojmë pjesëmarrjen e tyre aktive në politikëbërje. Ekspertiza dhe përkushtimi i tyre duhet të jetë e vetmja masë për avancim në organet e partisë”, tha dr. Filipçe.

Në takim, Filipçe informoi se hapja e zyrave rajonale është në proces.

“Si deputet i ardhshëm do të kem takime të rregullta dhe diskutime tematike me qytetarët për politikëbërje atje. Familja jonë socialdemokrate nënkupton bashkëpunim dhe bashkim të shumë individëve dhe grupeve që besojnë në idealet e demokracisë sociale, lirisë, drejtësisë dhe barazisë”, tha dr. Filipçe.

I dashur lexues,

Qasja jonë në përmbajtjen e internetit është falas, sepse ne besojmë në barazinë në informacion, pavarësisht nëse dikush mund të paguajë apo jo. Prandaj, për të vazhduar punën tonë, kërkojmë mbështetjen e komunitetit tonë të lexuesve duke e mbështetur financiarisht Shtypin e Lirë. Bëhuni anëtar i Sloboden Pechat për të ndihmuar objektet që do të na mundësojnë të ofrojmë informacion afatgjatë dhe cilësor dhe Së bashku të sigurojmë një zë të lirë dhe të pavarur që do të jetë GJITHMONË NË ANËN E POPULLIT.

MBËSHTETNI NJË SHTYP TË LIRË.
ME SHUME FILLESTARE 60 DENARË

Video e ditës