“E lirë dhe urgjente, për shkak të divorcit dhe fitimeve!”: Një reklamë e mprehtë për një apartament në Shkup bëri të qeshin të gjithë ata që e lexuan.

Foto: imoti247.com

Në rrjetet sociale shpërndahet një shpallje për shitjen e banesës në Shkup, në të cilën shitësi shprehet se e shet banesën “lirë dhe urgjent” “për shkak të divorcit dhe daljes në punë jashtë vendit”.

“E shes komplet me te gjitha artikujt brenda qe tregohen ne foto!!! Pa agjensi...dhe komisione agjensie...urgjentisht per arsye divorci dhe dalje pune jashte shtetit...”, shkruan reklamuesi.

Foto: imoti247.com

Shumica e komenteve janë pozitive dhe duket se reklama ka bërë të qeshin të gjithë ata që kanë lexuar përshkrimin absolutisht gazmor dhe tepër të detajuar të banesës. Ka nga ata që besojnë se kjo qasje e ndershme do të ndihmojë që apartamenti të shitet më shpejt dhe nuk mungojnë komentet se historia e divorcit dhe e daljes jashtë shtetit mund të mos jetë e vërtetë, por e sajuar pikërisht për të përshpejtuar shitjen.

Që ndershmëria dhe menjëhershmëria janë autentike ndihet edhe në përshkrimin e plotë të banesës dhe pikat e forta dhe të dobëta të tij, në të cilin reklamuesi, në një stil interesant dhe grafik, "shpërthen" dhe "me një frymë" u shpjegon blerësve potencialë se çfarë munden. presin:

Foto: Pamja e ekranit

Pavarësisht nëse arsyet e shitjes së banesës janë reale apo fiktive, reklamuesit duhet t'i jepet merita për zgjuarsinë e tij.

Video e ditës