Johnny Depp dhe Al Pacino do të prodhojnë një film për piktorin e famshëm italian Modigliani

Foto: Printscreen - Instagram - YouTube

Johnny Depp и Al Pacino do të prodhojë një film për Amedeo Modigliani, piktori i famshëm italian që vdiq në varfëri në vitin 1920, por më vonë u bë i famshëm për pikturat e tij nudo dhe portretet me fytyra dhe gjymtyrë të zgjatura.

 

Shiko këtë post në Instagram

 

Një postim i shpërndarë nga Alpacino (@alpacino40)


Ndërsa ai shkruan Hollywood Reporter, Al Pacino në vitet tetëdhjetë deshi të bënte një film për piktorin e përmendur së bashku me regjisorin e njohur Martin Scorsese, por në fund ata e braktisën projektin.


Ende nuk janë bërë të ditura detaje për kastin, por meqenëse Modigliani vdiq në moshën 35-vjeçare, nuk ka gjasa që Depp ose Pacino të luajnë rolin e artistit.


Filmi do të përshtatet nga drama e Dennis McIntyre e vitit 1979, The Modigliani.

 

Shiko këtë post në Instagram

 

Një postim i shpërndarë nga Johnny Depp (@johnnydepp)


I vendosur në vitin 1916 gjatë një periudhe kritike në jetën e piktorit, ai përfshin gjithashtu artistët e tjerë Maurice Utrillo dhe Chaim Soutine, si dhe poeten Beatrice Hastings, e cila ishte e dashura e Modiglianit në atë kohë. Do të jetë filmi i dytë i Depp-it si regjisor, 25 vjet pas westernit të tij të vitit 1995, Brave, në të cilin ai luajti së bashku me Marlon Brando.

Video e ditës