Jessica Simpson humbi 45 kilogramë: Më në fund pushimet e pranverës i kaloj me bikini

Jessica Simpson / Foto: Printscreen / Instagram

Aktorja dhe këngëtarja Jessica Simpson (41) mbi Instagram ka postuar një foto me bikini dhe është mburrur se ka humbur sërish 45 kilogramë. Ajo tregoi se kjo është hera e tretë që humb peshë kaq shumë, por edhe se tani ndihet më mirë se kurrë.

- Kam humbur tre herë dhe kam shtuar 45 kilogramë, ndaj mendova se ky moment nuk do të ndodhte kurrë, por më në fund pushimet e pranverës i kaloj me bikini. Punë e palodhur, vendosmëri dhe vetëvlerësim. “Kam qarë nga lumturia”, ka shkruar Xhesika.

Jessica Simpson / Foto: Printscreen / Instagram

Pas shtatzënisë dhe lindjes, ajo ka shtuar shumë peshë, e më pas ka rënë dhe duke gjykuar nga fotoja e re e publikuar nga Simpson, ajo i është përkushtuar plotësisht dietës dhe ushtrimeve.

Kujtojmë, Xhesika në nëntor të vitit të kaluar shpërndau një foto të një personi pothuajse të panjohur, i ulur në një dhomë të errët, i veshur me një tuta rozë.

Jessica Simpson / Foto: Printscreen / Instagram

- Ky person herët në mëngjes më 1 nëntor 2017 është versioni im i panjohur. “Në këtë moment e di se duhej ta lejoja veten të rifitoja dritën, të tregoja fitoren mbi betejën time të brendshme për vetëvlerësim dhe të inkurajoja këtë botë me qartësi depërtuese”, ka shkruar Xhesika në mbishkrimin e fotos, e cila duket si një tjetër. person.

Video e ditës