VIDEO | Dzeila Ramoviq ka folur për herë të parë për marrëdhënien e saj me Marija Sherifovic

Foto: Printscreen - Instagram

Këngëtari Xhejla Ramovi., fituesi i sezonit të 13-të të "Yjeve të Grandit", foli për herë të parë publikisht për marrëdhënien me Marija Serifovic, me të cilën e lidhën mediat. Ognjen Amidzic ai e pyeti drejtpërdrejt se cila ishte e vërteta për të gjitha historitë se ajo ishte në një lidhje me Sherifovic.


Prej disa kohësh në media qarkullonin “përshpëritje” se Maria dhe Jeila thelluan marrëdhëniet e tyre kolegjiale dhe më pas miqësore dhe gjoja filluan një marrëdhënie emocionale, pas së cilës të dyja këto raporte u mohuan, dhe tani Ramoviç e pranoi drejtpërdrejt të vërtetën e të gjitha historive se ajo është në lidhje me Marinë.


Më së shumti të kanë lidhur me Marija Sherifovicin, që është e vërteta”, ka pyetur Ognjen.

“Kështu thoshin titujt. Mendoj se kështu u ndjenë njerëzit, nuk mundën të gjenin asgjë për mua, kështu që krijuan një histori me Marinë, me të cilën jam afër. Ajo ishte mentori im dhe më pas vazhduam bashkëpunimin tonë. Është një marrëdhënie miqësore”, ka shpjeguar Jayla në emisionin e Amiji.

Mediat serbe: Marija Sherifovic u tërbua pasi mori vesh se partneri po e tradhtonte, lëndoi dorën

Video e ditës