Lëvizja BESA do të mbajë kongresin më 5 mars

Lëvizja BESA do ta mbajë kongresin e dytë më 5 mars të këtij viti / Foto: MPB

Lëvizja BESA do ta mbajë kongresin e dytë më 5 mars të këtij viti, ka vendosur në seancën e sotme Kuvendi Qendror i BESA-s.

Komisioni për organizimin e kongresit në përbërje të Abdush Demiri, Adnan Azizi dhe Arjanit Hoxha, tha partia.

Kuvendi Qendror debatoi raportin e Shtabit Qendror për Zgjedhjet Lokale 2021, në të cilin, siç thonë ata, Lëvizja BESA si subjekt politik arriti të fitojë në dy komuna dhe të mbledhë rreth 26.000 mijë vota, duke përmbushur qëllimet e parapara me zgjedhjet. Selia..

Video e ditës