Shpëtim dramatik në kalanë afër MKC-së, i shpëtuari nga Shkupi që ra në Vardar

Foto: Shtypi i Lirë

Dje në ora 15,18 në SPB Shkup është raportuar se në lëvizjen ndërmjet RTM-së dhe Urës Hekurudhore nga ujërat e lumit Vardar në Shkup është marrë K.V. (55) nga Shkupi i cili ishte në gjendje kontaktuese dhe i njëjti është transferuar në Kompleksin e klinikave “Nënë Tereza” për ndihmë mjekësore.

Rasti është duke u sqaruar.

Video e ditës