Dragan Mitkovski është qytetar i Shkupit dhe mik i familjes për më shumë se 20 vjet, përgjigjet kryetarja Arsovska.

Danela Arsovska press/ Foto: "Sloboden Pechat" - Dragan Mitreski

Nuk e di cila është pyetja juaj, cili është qëllimi... Ju udhëhiqeni nga spiunët e “mitskovistëve”, tha Danela Arsovska në intervistën për “360 gradë” në MRT 1, duke iu përgjigjur pyetjeve për rolin e personi Dragan Mitkovski, i njohur si Dragi Kniga, në veprën e Qytetit të Shkupit.

E pyetur se si do ta definojnë pozitën, rolin e Dragan Mitkovskit, i njohur në opinion si Dragi Kniga, Arsovska përgjigjet, nuk e di. Cila është pyetja juaj, cili është qëllimi juaj?

Më pas u pyet nëse Dragan Mitkovski nuk ka ndonjë rol, joformal?

Ajo thotë se është miku ynë i familjes, një mik i familjes sonë për më shumë se 20 vjet. Nuk e di tani se çfarë do të thotë për ju në këtë rast të veçantë.

Pasi gazetari e pyeti nëse i di mirë zërat se në sfond është njeriu që praktikisht i tërheq fijet në Qytetin e Shkupit?

Ajo thotë: Zoti Vasko, kemi dëgjuar shumë thashetheme për ju, por nuk e kuptoj se çfarë kuptimi ka komunikimi. Mbi thashethemet e kujt do të bazojmë postulatet dhe punën tonë, gjithçka që përfaqësojmë. Për ata që përpiqen të na etiketojnë çdo ditë? Çfarë po përpiqen të na ndotin çdo ditë? Se në dy vitet e fundit një gjë që kanë thënë, nuk e kanë vërtetuar? Nga ata që dolën në konferenca shtypi për të thënë se autobusët bullgarë do të shkonin në Shkup një vit më parë? E shihni që as ngasin autobusë bullgarë, as nuk ka ndonjë gënjeshtër të tyre. Nga ata që donin të thoshin se do të ndërtohej një impiant trajtimi nga investitorët turq? Epo, e shihni se asnjë nga këto nuk është e vërtetë! Nga ata që çdo ditë dalin dhe thonë në podium gjëra që raportuan të gjitha mediat, por nuk raportuan të kundërtën? Dhe cila është mënyra për të mbrojtur veten nga kjo, e dini? Moti. Koha është aleati ynë më i mirë për të vërtetuar atë që gjithë këta njerëz që kanë thënë, që gënjejnë... se nuk është e vërtetë.

 

I dashur lexues,

Qasja jonë në përmbajtjen e internetit është falas, sepse ne besojmë në barazinë në informacion, pavarësisht nëse dikush mund të paguajë apo jo. Prandaj, për të vazhduar punën tonë, kërkojmë mbështetjen e komunitetit tonë të lexuesve duke e mbështetur financiarisht Shtypin e Lirë. Bëhuni anëtar i Sloboden Pechat për të ndihmuar objektet që do të na mundësojnë të ofrojmë informacion afatgjatë dhe cilësor dhe Së bashku të sigurojmë një zë të lirë dhe të pavarur që do të jetë GJITHMONË NË ANËN E POPULLIT.

MBËSHTETNI NJË SHTYP TË LIRË.
ME SHUME FILLESTARE 60 DENARË

Video e ditës