“Dhurim për menaxherin”: Printerët e mbetur para kazermës së Qytetit të Shkupit

Foto: Brif.mk

Para kazermës së Qytetit të Shkupit sot mund të shihen printera, së bashku me mbishkrimet “Dhurim për menaxherin” dhe “Paguaj tatimin – dhuroj printer”.

Qyteti i Shkupit dje mbetur pa printera të cilën e ka marrë me qira prej dy vitesh e gjysmë nga Intek Systems. Punonjësit e kompanisë dje kanë marrë printerët nga kazerma e qytetit, i kanë ngarkuar në një kamion dhe i kanë marrë, pasi Bashkia ka ndërprerë para kohe kontratën e qirasë. Tashmë, sipas informacioneve jozyrtare, administrata e qytetit funksionon vetëm me disa printera, gjë që nuk mjafton që shërbimet të kryejnë pa probleme punën e tyre.

Qyteti kërkon të marrë me qira 34 printera të disa llojeve, për të cilët qiraja do të kushtojë rreth 90.000 euro dhe do të paguhet nga mjetet e parapara në Buxhetin e Qytetit të Shkupit.

Video e ditës