"Është mirë që i gjithë mosmarrëveshja me Bullgarinë është reduktuar në disa çështje kyçe," tha Mariçiç

Foto: TV21 / print screen

Zëvendëskryeministri për Çështjet Evropiane Bojan Maricic Sonte në revistën debatore “Click Plus” në TV21 tha se është mirë për ne që i gjithë mosmarrëveshja me Bullgarinë fqinje të reduktohet në disa çështje kyçe.

“Për ne është mirë që i gjithë mosmarrëveshja me Bullgarinë është reduktuar në disa çështje kyçe, sepse për një kohë të gjatë kemi pasur problem të kuptojmë se çfarë saktësisht pret, dëshiron Bullgaria dhe cila është pengesa për hapjen e negociatave tona”, tha Mariçiç.

Video e ditës